Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası başta olmak üzere Atatürk Mahallesi (909 Sokak), Büyük Park, Yeşilçam ve Yunus Emre mahallelerindeki halı sahaların zemin, tribün, soyunma odaları ve ışıklandırmalarını yeniledi.
Yerinde incelemelerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, velilerin sosyal medyadan ilettiği 909 Sokak Halı Sahası talebini de çözüme kavuşturduklarını ifade etti. İlk etabın bitmesiyle birlikte Altındağ, Pınarbaşı ve Kızılay mahallelerinde yeni tesislerin inşa edileceği ikinci faza geçildi.
Doğanlar Sahası:
Amatör ve profesyonel müsabakalara ev sahipliği yapan tesisin tribünleri, soyunma odaları, zemini ve çevre tel örgüleri modern standartlara getirildi. Mahalle Sahaları:
Büyük Park, Yeşilçam ve Yunus Emre mahallelerindeki sahaların zemin ve ışıklandırma altyapıları sıfırlandı.
Başkan Ömer Eşki: "Şimdi İkinci Faza Geçiyoruz"
Saha incelemeleri sırasında bürokratlar ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen
, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki *"Atatürk Mahallesi, 909 Sokak'taki halı sahadayız. Burası bizim için özel bir yer. Her yaptığımız işin altına organize bir şekilde, burada çocukları top oynayan veliler 'Lütfen 909 Sokak'taki
halı sahanın tamiratını yapın' diye yazıyorlard ı. Bugün artık o tamiratı bitirip vatandaşların hizmetine sunduğumuz için çok mutluyuz . Bornova Büyük Park'taki, Yeşilçam'daki ve Yunus Emre'deki halı s
ahay la beraber 4 halı sahamızı ve Doğanlar Stadı ile beraber sporla ilgili tüm tamiratları bitirdik. Şimdi ikinci plana geçiyoruz. Çok yakında Altındağ'da, Pınarbaşı'nda ve Kızılay'da hem yeni halı sahalar inşa edecek hem de ihtiyaç duyulan sahaların tadilatlarını yapacağız.
Bornova'da Spor Tesisleri Yenilendi! Ömer Eşki'den 3 Mahalleye Yeni Saha Müjdesi
Bornova Belediyesi Doğanlar Sahası ve 4 halı sahayı baştan aşağı yeniledi. Başkan Ömer Eşki, Altındağ, Pınarbaşı ve Kızılay mahallelerinde 2. etabın başlayacağını duyurdu.