Bucalı gençler Dijital Dershane'yi sevdi

ABONE OL

Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dijital Dershane, vermiş olduğu bedava dağıttığı dijital eğitim ile LGS, YKS ve KPSS sürecinde gençlerin en yakın dostu oldu.

Eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak için Buca Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dijital Dershane, vermiş olduğu bedava dağıttığı dijital öğrenim ile LGS, YKS ve KPSS sürecinde gençlerin en yakın dostu oldu. Kurulduğu günden beri kesintisiz eğitimi sürdüren platformun talebe sayısı 8 000i aştı.

Buca Belediyesi’nin ilköğretimden üniversiteye, üniversiteden KPSS’ye kadar her yaş grubu öğrencinin serbest ve eşit bir eğitim alması için başlatmış olduğu “Dijital Dersane” binlerce genci sınava hazırladı.

Koronavirüs (COVİD-19) sürecinde Bucalı gençlerin tahsil sürecine katkı sağlayabilmek için hayata geçirilen proje, 4K videolu konu anlatımlarından ruhsal yardıma, soru çözümlerinden deneme sınavlarına kadar her alanda gençlere eğitim sundu. Koronavirüs sürecinde “dijitaldershane.Buca.Bel.Tr” adresi üstünden bir tahsil kurumunun sunmuş olduğu bütün dersleri parasız dağıttığı olarak seyretme şansı ele geçiren öğrenciler, eğitim ilerine kesintisiz devam etme şansı elde etti.

KULLANICI SAYISI 8 BİNİ AŞTI
LGS (Liselere Geçiş Sistemi),YKS’nin (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) bununla beraber son olarakKPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) adaylarının da sınav süreçlerine katkı sunmaya başlamış olan Dijital Dershane, kurulmuş olduğu günden bugüne 8 000 öğrenciyi aştı. Sınav gününe kadar yoğun programlarıyla gençlere destek olmaya devam edecek.




milletvekili arslandan engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye desteği