DEM Parti'den Kritik Hamle: Siyasi Parti Turları Başlıyor!

DEM Parti'den Kritik Hamle: Siyasi Parti Turları Başlıyor!

DEM Parti, siyasi parti turlarına başlıyor! İlk ziyaret CHP'ye. İmralı heyetinden isimler de görüşmede olacak.

DEM Parti, merakla beklenen siyasi parti turlarına önümüzdeki hafta start veriyor. Eş genel başkanların da yer alacağı heyetin ilk durağı, 10 Mart tarihinde CHP olacak. CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek olan görüşme, saat 13.00'te başlayacak.

Görüşmede, İmralı heyetinden bazı isimlerin de yer alması bekleniyor. Bu durum, siyasi kulislerde büyük yankı uyandırdı. DEM Parti'nin bu hamlesi, önümüzdeki dönemde siyasi dengeleri nasıl etkileyecek, merak konusu.

Eş Genel Başkanlar Tülay Hatımoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan, Meclis'teki grup toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oruç, siyasi parti turlarının başlayacağını ve Cumhur İttifakı'nın da ziyaret edilebileceğini belirtti.

İşte DEM Parti'nin siyasi parti turunda gündeme getireceği önemli konular:

  • Yerel seçim sonuçlarının değerlendirilmesi.
  • Kürt meselesine çözüm arayışları.
  • Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz.

CUMHUR İTTİFAKI ZİYARETİ HENÜZ NET DEĞİL

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatımoğulları Oruç, Cumhur İttifakı'na yönelik ziyaretin henüz kesinleşmediğini ifade etti. "Bu turlarımızın içinde yer ve zamanının uygun olduğu vakitte Cumhur İttifakı'nın bileşenleri de olacak ama bunu henüz detaylı planlamış değiliz," şeklinde konuştu.

Kaynak: NTV