
2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Çiğli Belediye Başkanı seçildikten sonra Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) katılan Onur Emrah Yıldız’ın kararına yönelik tartışmalar ve siyasi tepkiler sürüyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet taktığı Yıldız'ın ardından belediye bürokrasisi ve meclis grubunda istifalar yaşanmıştı.
CHP'li meclis üyelerinden 4'ünün istifa ederek Yeni Parti'ye katılması ve 2 belediye başkan yardımcısının görevinden ayrılmasının ardından, Yıldız’ın babası ve aynı zamanda Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Temsilcisi olan Kemal Yıldız süreçle ilgili sessizliğini bozdu.
"Ben Evladımın Aldığı Kararın Arkasında Dururum"
Oğlunun siyasi tercihi ve parti değişikliği kararına ilişkin konuşan baba Kemal Yıldız, karar destek verdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Evladımın aldığı karar benim için yeterlidir. Benim evladımdır, ben aldığı kararın arkasında dururum, saygı duyarım. Onun dışında hiçbir düşüncem yok. Evladımın aldığı karar bizim için önemlidir, biz de onun aldığı kararın arkasında dururuz, bu kadar net."

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.









İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.