CHP Kadın Kolları Başkanı Ayten Gülsever'den Tivi6'da Önemli Açıklamalar: "Halk Kılıçdaroğlu'nun Nezaketini Özledi"
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Tivi6'da katıldığı programda saha gözlemlerini aktardı ve halkın Kılıçdaroğlu'nun nezaketini özlediğini belirtti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever, Tivi6 ekranlarında yayımlanan Sözün Hakkı programına konuk olarak gündeme ve saha çalışmalarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri saha ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarının izlenimlerini paylaşan Gülsever, toplumsal beklentilere dikkat çekti.
"Sahiplenici Ve Nezaketli Siyasete İhtiyaç Var"
Saha çalışmalarında yurttaşlarla birebir temas kurduklarını ve halkın siyasi üsluba yönelik taleplerini aktaran Gülsever, şu ifadeleri kullandı:
"Sokakta, pazarda, ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yaptığımız görüşmelerde halkımızın siyasetin dilinden ve sertleşen üslubundan yorulduğunu net bir şekilde görüyoruz. Sahada en çok karşılaştığımız ifadelerden biri de halkın Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun nezaketini, birleştirici dilini ve devlet adamı duruşunu özlediğidir."

Kadın Örgütlenmesi Ve Saha Çalışmaları Sürüyor
CHP Kadın Kolları olarak Türkiye'nin her noktasında kapı kapı dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini belirten Ayten Gülsever; ekonomi, geçim sıkıntısı ve kadına yönelik politikalar başta olmak üzere toplumsal krizlere karşı çözüm üretmeyi sürdüreceklerini vurguladı.
Kaynak: Haber Merkezi
Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.
















