
CHP Parti Sözcüsü Müslim Sarı, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. Saldırıda 8 kişinin yaralandığını bildiren Sarı, okulların çevresinde tırmanan şiddet olaylarına sert tepki gösterdi.
"OKUL KAPISINA KADAR ULAŞAN ŞİDDET SIRADANLAŞTIRILAMAZ"
Eğitim kurumlarının ve öğrencilerin emniyetine dikkat çeken CHP Sözcüsü Müslim Sarı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir lisenin yakınında gerçekleştirilen silahlı saldırıda 8 kişinin yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Çocuklarımızın eğitim gördüğü okulların çevresinde silahların konuştuğu, öğrencilerin can güvenliğinin tehdit altında olduğu bir tablo kabul edilemez. Okul kapısına kadar ulaşan bu şiddetin sıradanlaştırılmasına göz yumulamaz."
"SORUMLULAR HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERMELİ"
Yaralılara şifa dileklerini ileten Sarı, olayın tüm boyutlarıyla soruşturulması gerektiğini vurguladı:
"Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırının tüm yönleriyle aydınlatılmasını ve sorumluların hukuk önünde hesap vermesini bekliyoruz. Geçmiş olsun Manisa."

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.









İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.