PİYASALAR
Bulgar Levası28,3318-ayar-altin4.829,4414-ayar-altin3.770,94Gram Altın6.718,21Çeyrek Altın10.816,63Yarım Altın21.633,27Tam Altın43.134,22Cumhuriyet Altını44.600,00Dolar47,74Euro55,17Sterlin64,59AZN28,08Bulgar Levası28,3318-ayar-altin4.829,4414-ayar-altin3.770,94Gram Altın6.718,21Çeyrek Altın10.816,63Yarım Altın21.633,27Tam Altın43.134,22Cumhuriyet Altını44.600,00Dolar47,74Euro55,17Sterlin64,59AZN28,08
Deneyimini iyileştirmek ve içeriğimizi geliştirmek için çerezler kullanıyoruz. Zorunlu çerezler her zaman çalışır; diğerleri yalnızca onayınla.
Sağ Dikey Reklam Alanı

CHP YDK Üyesi Yiğit Acar ve Tuğçe Doğan’ın Mutlu Günü: Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin Nikâh Şahitliği Yaptı

CHP YDK Üyesi Yiğit Acar ile Tuğçe Doğan, Büyükada'da düzenlenen nikâh töreniyle evlendi. Çiftin nikâh şahitliğini Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Faik Öztrak yaptı.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Yiğit Acar ile Tuğçe Doğan, Büyükada Anadolu Kulübü’nde gerçekleştirilen düğün ve nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Siyaset dünyasını bir araya getiren törene CHP üst düzey yönetimi ve milletvekilleri yoğun katılım gösterdi.

SİYASET DÜNYASI BÜYÜKADA'DA BULUŞTU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kıydığı nikâhta gelinin şahitliklerini Enis Berberoğlu, Erdem Gül ve Şeyda Olgaç; damadın nikâh şahitliklerini ise Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Faik Öztrak üstlendi. 

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in yanı sıra CHP Grup Başkanı Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Gamze Akkuş İlgezdi, CHP YDK Başkanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ayten Gülsever ,CHP Sözcüsü Müslim Sarı,  CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, eski CHP Milletvekili Gaye Usluer, eski Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve çok sayıda CHP’li yönetici katıldı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN GELİNE YDK ESPRİSİ

Nikâh akdinin ardından evlilik cüzdanını geline teslim eden Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada şu esprili ifadeleri kullandı:

"Sakın unutmayın. Arada bir şunu söyleyebilir: ‘Ben disiplin kurulu üyesiyim, yapamazsın.’ Sakın ona uyma. O disiplin sadece belli yerlerde geçerli. Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum; arada bir tartışacaksınız ama sakın ola ki barışmayı unutmayın."

TEKİN: MUTLULUKLARI DAİM OLSUN

CHP'li Gürsel Tekin de, "Sevgili Yiğit Acar ve Tuğçe Doğan’ın bu güzel gününde mutluluklarına ortak olduk.

Kardeşlerime bir ömür boyu sağlık, huzur, sevgi ve mutluluk diliyorum. Attıkları bu güzel adımın hayatları boyunca güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

Allah mesut etsin, mutlulukları daim olsun" dedi.

 

Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Tuğrul
Haberin EditörüYönetici

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.