PİYASALAR
Bulgar Levası28,3318-ayar-altin4.829,4414-ayar-altin3.770,94Gram Altın6.718,21Çeyrek Altın10.816,63Yarım Altın21.633,27Tam Altın43.134,22Cumhuriyet Altını44.600,00Dolar47,74Euro55,17Sterlin64,59AZN28,08Bulgar Levası28,3318-ayar-altin4.829,4414-ayar-altin3.770,94Gram Altın6.718,21Çeyrek Altın10.816,63Yarım Altın21.633,27Tam Altın43.134,22Cumhuriyet Altını44.600,00Dolar47,74Euro55,17Sterlin64,59AZN28,08
Deneyimini iyileştirmek ve içeriğimizi geliştirmek için çerezler kullanıyoruz. Zorunlu çerezler her zaman çalışır; diğerleri yalnızca onayınla.
Tüm Sayfalar Tepe Reklam

CHP’li Karadağ’dan Kılıçdaroğlu Açıklaması: Algı Operasyonu Yapanların Balonu Ellerinde Kaldı

CHP Çiğli İlçe Başkanı Av. Süleyman Karadağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir temaslarında gördüğü coşkulu ilginin "sokağa çıkamaz" iddialarını tamamen boşa çıkardığını vurguladı.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

CHP Çiğli İlçe Başkanı Av. Süleyman Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinin ilk gün programını değerlendirerek kamuoyunda yürütülen eleştirilere ve algı çalışmalarına sert tepki gösterdi. Karadağ, Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de gördüğü coşkulu karşılamanın sahadaki gerçek tabloyu net bir şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

"SOKAĞA ÇIKAMAZ DİYENLERE İZMİR CEVAP VERDİ"

Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerin sahada bir karşılığı olmadığını belirten Karadağ, havalimanındaki ve programlardaki yoğun katılıma dikkat çekti:

"Algı operasyonu yapanların balonu ellerinde kaldı. 'Sokağa çıkamaz' diyenlere karşı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmir bağrına bastı. Havalimanında bini aşkın yurttaşımız Sayın Genel Başkanımızı coşkuyla karşıladı. Sahadaki bu tablo algı oluşturan çevrelere en net cevaptır."

"HALKIN VE MAĞDURLARIN GÜNDEMİYLE SAHADAYIZ"

Kılıçdaroğlu'nun ziyaret programının halkın gerçek sorunlarına temas ettiğini vurgulayan Karadağ, konuşmasını şu noktalarla sürdürdü:

  • Saha Temasları: Havalimanı karşılamasının ardından esnaf odaları, sanayiciler ve il başkanlığı ziyaretleriyle toplumun tüm kesimleriyle doğrudan temas kuruldu.
  • Adalet Mücadelesi: Bostanlı Suat Taşer Gösteri Merkezi'nde ve akşam yemeğinde adalet arayan mağdur ailelerin doğrudan dinlendiği ifade edildi.
  • Çiğli Örgütü Vurgusu: Çiğli ilçe örgütünün hem karşılama alanında hem de salon programında güçlü bir katılım göstererek farkını ortaya koyduğu belirtildi.

Sözlerini "Akşama kadar Silivri ile yatıp kalkanlar halkın gündemini ve adalet arayan insanları unuttular. Dün milletin içinde, sokakta tam da bu konuları konuşan bir lider vardı" diyerek tamamlayan Karadağ, İzmir'in CHP'nin kalesi kalmaya devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Tuğrul
Haberin EditörüYönetici

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.