© 2026 Ege Medyası - İzmir Son Dakika Haberleri
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Gürsel Tekin İzmir’e Geliyor! TSİP’in Düzenlediği "Küba ve Sosyalizm" Panelinde Konuşacak

Gürsel Tekin, 26 Nisan'da İzmir'de TSİP tarafından düzenlenen "Küba ve Sosyalizm" paneline katılıyor.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na atanmasıyla siyaset gündeminin merkezinde yer alan Gürsel Tekin, İzmir’de düzenlenecek özel bir panel için kente geliyor.

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi (TSİP) tarafından organize edilen “Küba ve Sosyalizm” başlıklı panel, 26 Nisan 2026 tarihinde İzmir'de gerçekleştirilecek. Siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya getirecek olan etkinlikte, küresel siyaset ve ideolojik yaklaşımlar masaya yatırılacak.

Panelin Gündemi: ABD Emperyalizmi ve Küba Direnişi

Panelin ana temasını, Küba halkının maruz kaldığı ekonomik yaptırımlar ve ABD emperyalizminin bölgedeki stratejik hamleleri oluşturacak. Katılımcılar, sosyalist bir model olarak Küba’nın günümüzdeki durumunu ve maruz kaldığı dış baskıları tartışacaklar.

Önemli Konuşmacılar Bir Arada

26 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan programın konuşmacı kadrosu dikkat çekiyor. Panelde, Gürsel Tekin’in yanı sıra TSİP Genel Başkanı Turgut Koçak ve Küba Konsolosu Oscar Redondo Ramos söz alarak önemli değerlendirmelerde bulunacaklar.

Etkinlik Takvimi ve Katılım Bilgileri

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi İzmir İl Örgütü binasında gerçekleştirilecek olan panel, saat 13.30’da başlayacak. TSİP İl Örgütü, "Tüm halkımız davetlidir" mesajıyla panelin tüm vatandaşların katılımına açık olduğunu duyurdu.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.