CHP Genel Başkan Basın Danışmanı Atakan Sönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de gerçekleştireceği toplumsal buluşma öncesinde bir açıklama yaparak tüm vatandaşları programa davet etti.
Açıklamada, ziyaretin “Milli Bilinç, Güçlü Türkiye” temasıyla düzenleneceği ve kamuoyunu ilgilendiren kritik mücadele başlıklarına odaklanacağı belirtildi.

"SUÇ ÖRGÜTLERİNE VE ÇETELERE KARŞI BİRLİKTE MÜCADELE"
Atakan Sönmez, sosyal medya ve basın organları aracılığıyla paylaştığı davet mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Millî Bilinç, Güçlü Türkiye’ programı kapsamında İzmir’de vatandaşlarımızla buluşacak. Çetelere, uyuşturucu baronlarına ve gençlerimizin geleceğini tehdit eden suç örgütlerine karşı mücadeleyi büyütmek ve geleceğimize sahip çıkmak için tüm halkımızı davet ediyoruz.”
İzmir buluşmasında; gençliğin korunması, toplumsal huzurun sağlanması ve suç örgütsel yapılara karşı yürütülecek kararlı adımların ana gündem maddelerini oluşturacağı kaydedildi.
Çetelere, uyuşturucu baronlarına ve gençlerimizin geleceğini tehdit eden suç örgütlerine karşı mücadeleyi büyütmek ve geleceğimize sahip çıkmak için tüm halkımızı davet ediyoruz. https://t.co/onDiFvcfEg
— Atakan Sönmez (@atakansmz) August 31, 2026
Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.