Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Adnan Demirci ve Nevaf Bilek,
Heyet, HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş ve oda yönetimi tarafından ağırlandı.
CHP Genel Başkan Yardımcıları ve il teşkilatından oluşan heyet, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette kentin ekonomik yapısı, sınır ticareti, yatırım imkânları ve yerel tüccar ile iş dünyasının yaşadığı sıkıntılar masaya yatırıldı. HATSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş, bölge ekonomisini canlandıracak öncelikli talepleri parti yönetimine aktardı.
Görüşmenin Öne Çıkan Başlıkları
Sınır Ticareti ve Yatırım Olanakları: Görüşmede Hakkari'nin coğrafi konumundan kaynaklanan sınır ticareti potansiyeli, üretim imkânları ve istihdamı artıracak yatırım ortamının güçlendirilmesi konuları ele alındı.
İş Dünyasının Talepleri: HATSO Başkanı Servet Taş ve yönetim kurulu üyeleri, kentin sürdürülebilir kalkınması için özel sektörün desteklenmesi ve kamu-özel sektör iş birliğinin artırılması gerektiğine dikkat çekerek taleplerini iletti.
Kamuoyu ve Kalkınma Vurgusu: CHP heyeti, Hakkari'nin ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasına dair bölgesel iş dünyasının görüş ve önerilerini dinleyerek misafirperverlikleri için oda yönetimine teşekkür etti.
Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.
İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.