
İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üst düzey bir bürokratik görev değişikliği gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın imzasıyla, Afet İşleri ve Risk Yönetimi Daire Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar görevinden alındı.
GÖREVE RAHMİ ALPER GETİRİLDİ
Ayatar’ın yerine Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü olarak görev yapan İnşaat Mühendisi Rahmi Alper atandı. Atama kararı doğrultusunda Alper, İzmir Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Daire Başkanlığı koltuğuna oturdu.
İNO MESAİSİNDEN BÜROKRASİYE UZANAN BİRLİKTELİK
Atama kararına ve yeni Daire Başkanı Rahmi Alper'in geçmişine dair öne çıkan ayrıntılar şu şekildedir:
- Kentsel Dönüşüm Tecrübesi: Rahmi Alper, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı bünyesinde Şube Müdürü olarak uzun süre kritik projelerde görev aldı.
- Oda Yönetimi Geçmişi: İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 2020 yılı kayıtlarına göre; görevden alınan Eylem Ulutaş Ayatar’ın İMO İzmir Şube Başkanı olduğu dönemde, yeni Daire Başkanı Rahmi Alper’in de Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi olarak görev yaptığı biliniyor.

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.









İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.