PİYASALAR
Bulgar Levası28,33 18-ayar-altin4.829,44 14-ayar-altin3.770,94 Gram Altın6.718,21 Çeyrek Altın10.816,63 Yarım Altın21.633,27 Tam Altın43.134,22 Cumhuriyet Altını44.600,00 Dolar47,74 Euro55,17 Sterlin64,59 AZN28,08 Bulgar Levası28,33 18-ayar-altin4.829,44 14-ayar-altin3.770,94 Gram Altın6.718,21 Çeyrek Altın10.816,63 Yarım Altın21.633,27 Tam Altın43.134,22 Cumhuriyet Altını44.600,00 Dolar47,74 Euro55,17 Sterlin64,59 AZN28,08
Deneyimini iyileştirmek ve içeriğimizi geliştirmek için çerezler kullanıyoruz. Zorunlu çerezler her zaman çalışır; diğerleri yalnızca onayınla.

Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de: "Sadece CHP'nin Değil, Bütün Türkiye'nin Birlik Olması Lazım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de düzenlenen 2’nci Kardeş Göçerler Yörük Etkinliği’ne katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “2’nci Kardeş Göçerler Yörük Etkinliği” programına katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Aydıncık Belediye Başkanı Özkan Kılıçarpa, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Sözcüsü Müslim Sarı'nın da eşlik ettiği program, Yörük göçü yürüyüşü ile başladı.

"Benim Kökenim de Yörük"

Yürüyüş öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Yörük kültürüyle olan bağını ve aile geçmişini şu sözlerle aktardı:

"Yörüklerle beraber olmaktan çok mutluyum. Benim kökenim de zaten Yörük. Akşehir'den çünkü göçmüşler, İran'ın Horasan'dan Türkiye'ye gelip Akşehir'e yerleşmişler, Akşehir'den de bugünkü adıyla Tunceli'ye yerleşmişler. Dolayısıyla kökenimiz de aşağı yukarı aynı. Yörüklerle beraber olmaktan da son derece mutluyum. Başkan davet etti. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber biz de bu yürüyüşe katılacağız. Zaten yürüyüş benim için çok yabancı olduğum bir konu değil."

"İç ve Dış Tehditlere Karşı Birlik Olmalıyız"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte dayanışma mesajı veren Kılıçdaroğlu, toplumsal birlikteliğin önemine dikkat çekti:

Toplumsal Birlik Çağrısı: "Bütün Türkiye'nin birlik olması lazım. Sadece CHP'nin değil, bütün Türkiye'nin. Dışarıdan gelen tehditlere karşı, içerideki tehditlere karşı birlik olması lazım."

Hoşgörü ve Doğa Vurgusu: "Ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin insanlarını seviyoruz. Hangi görüşten, kimlikten, inançtan olursa olsun bütün insanlara saygı duyuyoruz. Bütün doğaya saygı duyuyoruz. Bugün doğayla beraberiz, beraber olacağız."

Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Tuğrul
Haberin Editörü Yönetici

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.