Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Eyüpspor’u 8-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Takım olarak fiziksel ve mental anlamda gelişmeye devam ettiklerini belirten Kartal, galibiyeti sarı-lacivertli taraftarlara armağan etti.
"SON İKİ MAÇIN VERDİĞİ BİR BASKI VARDI"
Farklı galibiyetin takıma moral verdiğini ve üzerlerindeki baskıyı hafiflettiğini ifade eden İsmail Kartal, şu değerlendirmeleri yaptı:
"Bu maçın sırrı... Sadece bir maç kazandık. Oyuncularımızla çok iyi iletişimdeyiz. Oyun olarak fiziksel, mental olarak gelişiyoruz her geçen gün. Bugün bu kadar farklı kazanacağımızı tahmin etmiyorduk ama kazanacağımızı tahmin ediyorduk. Son 2 maçı kazanamamanın verdiği bir baskı vardı. Bunu atmak için kazanmak istiyorduk iyi oyunla. Taraftarımızı mutlu edince onlardan daha çok biz mutlu oluyoruz. İyi hazırlandık, karşılığında iyi reaksiyon gösterdiler. Bu bize moral oldu ve milli araya moralli girdik."
"BUGÜN VURDUĞUMUZ GOL OLDU"
Her maça kazanmak için çıktıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, kaçan net fırsatlara da değinerek, "Reaksiyon maçı demeyelim. Bugüne kadar vurduğumuz toplar direkten dönüyordu, o oluyordu, bu oluyordu. Bugün gol oldu. Bu futbolu, ligin sonuna kadar üstüne koyarak, gelişerek devam ettireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.









İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.