CHP’li Başkan Vekili Hüseyin Benzer’den AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’na Dikkat Çeken Ziyaret

Buca Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Benzer, Başkan Yardımcısı Eşref Çakır ile birlikte AK Parti Buca İlçe Başkanı Cihangir Sağır’ı makamında ziyaret etti.

İzmir Buca siyasetinde sürpriz ve dikkat çeken bir temas gerçekleşti. Buca Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Benzer, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Çakır ile birlikte AK Parti Buca İlçe Başkanı Cihangir Sağır’ı makamında ziyaret etti.

DİYALOG VE NEZAKET VURGUSU

İlçe siyasetindeki diyalog ortamı açısından önem taşıyan görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Buca Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Benzer, misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi:

"AK Parti Buca İlçe Başkanı Sayın Cihangir Sağır ve yönetimini ziyaret ettik. Nazik ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum."

Görüşmede kent ve ilçe gündemine dair konuların ele alındığı belirtilirken, CHP’li belediye yönetimi ile AK Parti ilçe teşkilatı arasındaki bu temas yerel kamuoyunda dikkatle karşılandı.

Gündem Haberleri