PİYASALAR
Bulgar Levası28,63▼18-ayar-altin4.908,25—14-ayar-altin3.832,47—Gram Altın6.726,80▼Çeyrek Altın10.993,13—Yarım Altın21.986,26—Tam Altın43.838,04—Cumhuriyet Altını45.213,00▼Dolar48,86▲Euro55,77▲Sterlin64,87▲AZN28,74▲Bulgar Levası28,63▼18-ayar-altin4.908,25—14-ayar-altin3.832,47—Gram Altın6.726,80▼Çeyrek Altın10.993,13—Yarım Altın21.986,26—Tam Altın43.838,04—Cumhuriyet Altını45.213,00▼Dolar48,86▲Euro55,77▲Sterlin64,87▲AZN28,74▲
Deneyimini iyileştirmek ve içeriğimizi geliştirmek için çerezler kullanıyoruz. Zorunlu çerezler her zaman çalışır; diğerleri yalnızca onayınla.
Sağ Dikey Reklam Alanı

CHP İzmir Gençlik Kolları’ndan AK Parti’ye 'İzmir Marşı' Yanıtı: "O Çiçekler Yeniden Açacak!"

Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılımı öncesinde yayımlanan videoya CHP İzmir Gençlik Kolları’ndan misilleme geldi. Gençlik Kolları, kentin sorunlarına vurgu yaptı.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın CHP’den istifasının ardından AK Parti’ye katılımının resmileşmesi beklenirken, Ege siyasetinde video düellosu yaşanıyor. AK Parti’nin İzmir Marşı melodisiyle hazırladığı ve transferin sinyalini verdiği tanıtım klibine yanıt CHP İzmir Gençlik Kolları’ndan geldi.

AK Parti’nin sosyal medya paylaşımına misilleme yapan CHP’li gençler, kentin temel sorunlarını ve vatandaşın geçim sıkıntısını öne çıkaran karşı bir video klip yayımladı.

"Emanetimiz Olan İzmir'i Geri Aldığımız Gün Çiçekler Açacak"

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Hamzaali Mutlugüneş imzasıyla paylaşılan videoda, AK Parti’nin videoda işlediği temalara eleştiri getirildi. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Emanetimiz olan bu şehr-i İzmir'i geri aldığımız gün, yeniden dağlarında çiçekler açacak İzmir’im!"

Sokaktaki Geçim Sıkıntısı Ve İzmir'in Sorunları İşlendi

Gençlik kolları tarafından hazırlanan videoda, siyasi transfer tartışmalarının ötesinde kent genelinde yaşanan hayat pahalılığı, ekonomik kriz ve vatandaşların günlük yaşamda karşılaştığı güçlüklere dikkat çekildi. Yayınlanan klip, kısa sürede sosyal medyada geniş etkileşim topladı.

Siyasi Transfer Öncesi İzmir'de Yüksek Tansiyon

18 Haziran sürecinden bu yana görevini bağımsız sürdüren ve iktidar partisine geçiş yapacağı iddia edilen Cemil Tugay’a yönelik tepkiler sürerken, kentteki parti örgütleri ve gençlik yapılanmaları arasındaki polemiklerin rozet takma törenine kadar artarak devam etmesi bekleniyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Tuğrul
Haberin EditörüYönetici

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.