PİYASALAR
Bulgar Levası28,63▼18-ayar-altin4.908,25—14-ayar-altin3.832,47—Gram Altın6.726,80▼Çeyrek Altın10.993,13—Yarım Altın21.986,26—Tam Altın43.838,04—Cumhuriyet Altını45.213,00▼Dolar48,86▲Euro55,77▲Sterlin64,87▲AZN28,74▲Bulgar Levası28,63▼18-ayar-altin4.908,25—14-ayar-altin3.832,47—Gram Altın6.726,80▼Çeyrek Altın10.993,13—Yarım Altın21.986,26—Tam Altın43.838,04—Cumhuriyet Altını45.213,00▼Dolar48,86▲Euro55,77▲Sterlin64,87▲AZN28,74▲
Deneyimini iyileştirmek ve içeriğimizi geliştirmek için çerezler kullanıyoruz. Zorunlu çerezler her zaman çalışır; diğerleri yalnızca onayınla.
Sağ Dikey Reklam Alanı

YENİ Parti İzmir'de Kongre Öncesi Aziz Kocaoğlu Sürprizi: Adaylık İçin Harekete Geçti!

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimi öncesi eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu adaylık kararı aldı. Kocaoğlu, mevcut İl Başkanı Çağatay Güç'e rakip oluyor.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı bünyesinde hafta sonu gerçekleştirilecek ön seçim öncesinde yerel siyasette dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşandı. İzmir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim'de yapılacak ön seçimde il başkanlığına aday olma kararı aldı. Kocaoğlu’nun mevcut İl Başkanı Çağatay Güç’ün karşısına rakip olarak çıkacağı öğrenildi.

Kararını yakın çevresiyle paylaşan Kocaoğlu’nun adaylığını resmi olarak kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Güç’ü Sert Sözlerle Eleştirmişti: "İzmir Kedi Olmadan Fare Yakalamaya Çalışan İl Başkanından Kurtulmalı"

Aziz Kocaoğlu, daha önce katıldığı Urla İlçe Kongresi'nde İl Başkanı Çağatay Güç’e ve parti yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulunarak partililere çağrıda bulunmuştu. Kocaoğlu o konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"İzmir’in aklını başına alıp kendisine yakışan, ‘kedi olmadan fare yakalamaya çalışan’ bir il başkanından acilen kurtulması gerekmektedir. Burası İzmir; kimsenin çiftliği değildir. İzmir, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 25 yıllık zulmüne dimdik dayanmış bir kenttir. Hiçbir zaman teslim olmamıştır. İzmir, il başkanına mı teslim olacak? İl başkanının ve yukarıdakilerin ayak oyunlarına mı teslim olacaksınız? Çıkartın adayınızı, ben ölümüne yanınızdayım. Çıkartın adayınızı, İzmir’i teslim etmeyin!"

Ön Seçim Ve Kongre Takvimi Açıklandı

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre süreç şu adımlarla ilerleyecek:

  • Aday Tanıtım Programı: 17 Ekim Cumartesi günü saat 10.00-18.00 arasında Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde yapılacak.
  • İl Başkanlığı Ön Seçimi: 18 Ekim Pazar günü saat 09.00-18.00 arasında ilçe başkanlıklarınca belirlenen adreslerde oy verme işlemi gerçekleştirilecek.
  • 1. Olağan İl Kongresi: 25 Ekim Pazar günü saat 10.00-18.00 arasında Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

 

Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Tuğrul
Haberin EditörüYönetici

Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.